Koulumme 9B-luokan lähes kolme vuotta kestänyt ahkerointi palkittiin, kun pitkään odotettu leirikoulu toteutui Lontoossa 22.-25.4.2012. Koska kyseessä on kuvataidepainotteinen luokka, muotoutui matkasta ohjelmineen TAIDEleirikoulu. Mukaan pakattiin kamerat, luonnoskirjat ja paljon iloista mieltä. Matkaa oli pohjustettu omassa leirikoulublogissa 4 Days in London.

Kun ensin oli kaupunkikiertoajelulla tutustuttu kuuluisimpiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurin, vierailtiin kolmen päivän aikana National Galleryssa, Tate Modernissa ja Victoria and Albert Museumissa. Oli huikeaa nähdä niin paljon ennestään vain kuvista tuttuja taideteoksia. Satoja vuosia taidehistoriaa muuttui eläväksi ja muutokset keskiajalta modernismiin havainnollisiksi. National Galleryssa jokainen luonnosteli omasta mielestään vaikuttavia teoksia, Tate Modernissa valittiin suosikki, oudokki ja inhokki. Victoria and Albert Museumissa tutustuttiin käyttöesineiden ja muotoilun historiaan sekä laajoihin Aasia-kokoelmiin. Taidehistoriaan perehtymisen, oman piirtämisen ja valokuvaamisen lisäksi saimme kuulla University of the Arts Londonin opiskelijan kertovan taideopiskelusta Lontoossa.

Kuvataiteen opiskelu Lontoossa oli niin oppilaiden kuin kuvataideopettajan huippuhetkiä! Neljässä päivässä opittiin uskomattoman paljon asioita ja vietettiin ikimuistoisia päiviä yhdessä.

Klikkaa luonnoskirjojen sivuja suuremmiksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.